Идеи за перфектна визия от топмоделите на Victoria`s Secret Ангелите

...
 
Идеи за перфектна визия от топмоделите на Victoria`s Secret Ангелите
Коментари Харесай

Ангелски красиви, дяволски стилни

  Идеи за съвършена визия от топмоделите на Victoria`s Secret
Ангелите на Victoria`s Secret кацат най-високо в класацията за секси модели. Перфектната им визия обаче се дължи освен на слабата им фигура и дългите крайници, само че и на обстоятелството, че показват нюх към настоящите трендове. Те дефилират в крайник с модата освен на подиума, само че и в дома си, на разходка и на плажа. „ Монитор “ надниква в профилите на ангелите на Victoria`s Secret в Инстаграм, с цел да подбере най-хубавите им попадения, от които можем да крадем хрумвания.

 

Адриана Лима залага на алено



Адриана Лима е непрекъснат сателит в мъжките мечти и модел за подражателство на доста дами. Тя получи статутът „ ангел “ през 2000 година и от този момент непрекъснато е под светлината на прожекторите. Всеки клик в профилите й в обществените мрежи дава по една концепция за жанр. По-наблюдателните й почитатели са наясно, че измежду обичаните й цветове се откроява аленото. Пример за това е този костюм, който по едно и също време акцентира формите й, само че и наподобява публично. По последни фешън трендове панталонът на 36-годишната хубавица е с висока талия, а сакото й е вталено и дълго. В комбиниране с късо бяло бюстие и черен чокър всеки би обрал овациите.

 

Алесандра Амброзио избра дънков плат



Топмоделът и едно от най-разпознаваемите лица на Victoria`s Secret Алесандра Амброзио е измежду най-следваните манекенки в Инстаграм. Бърз взор на профила й в обществената мрежа демонстрира чаровната бразилка в цялостен шлагер за тази пролет – напълно дънков тоалет. Както „ Монитор “ към този момент писа, през сезона ще са настоящи дънкови костюми, гащеризони, поли, якета и ризи.

Наскоро Амброзио оповести, че ще се отдръпна от отряда на ангелите. Решението си 36-годишната хубавица взе в интерес на задачата да бъде добра майка. Алесандра, която краси подиумите към този момент 17 години, възпитава две деца – Аня и Ноа. Шокирани от ранното пенсиониране на Амброзио, почитателите й дават поръчка, че „ няма да я изтърван от взор “. Манекенката ще се концентрира и върху личната си фешън линия за бански костюми „ Але “.

 

Кандис Суанепул предизвика с искра



Мнозина дефинират Кандис Суанепул като най-слънчевото момиче в отряда на ангелите на Victoria`s Secret. Като своите сестри по емблематичен розов халат хубавицата с южноафрикански корен се придържа към стилните закони. Наскоро тя се появи с полупрозрачен черен костюм с блестящи влакна. На най-големите модерно конгреси тази година световноизвестните лейбъли показаха сходни шлифери, рокли и даже шапки. Ако се доверите на усета й отвън празненство на плажната линия обаче, ви съветваме да носите блуза изпод.

Скоро Кандис, която се разписва като ангел от 2010 година насам, ще направи къса пауза от професионалните си задължения. Причината – след три месеца на бял свят ще се появи вторият й правоприемник.

 

Лаис Рибейро поставя точки



Точки по блузи и рокли вместо шарени флорални щампи ще залеят пазара през идните месеци. Хубавицата с бразилски корени Лаис Рибейро към този момент се преориентира в тази посока и разнообрази известните си фотоси по долни дрехи и бански с кадър в такава блуза. Тя е измежду новите лица на Victoria`s Secret, защото стана ангел през 2015 година

Завършилата учебно заведение за медицински сестри брюнетка доби повече известност след последното обичайно шоу на лейбъла в Шанхай. Тя получи достойнството да излезе с едни гърди напред в ревюто с шлагера на вечерта - „ Фантастичният сутиен “. Той е изработен от над 600 карата злато и над 6000 скъпоценни камъка и се прави оценка на 2 милиона $. Дизайнерският шедьовър съставлява комплицирана плетеница от златни листа със свързваща презрамките огърлица, осеяни с диаманти, жълти сапфири и сини топази.

 

Стела Максуел ни връща в учебно заведение



Стела Максуел също полетя към върха с ангелите на Victoria`s Secret през 2015 година Ако работата й като модел би трябвало да бъде систематизирана с една дума, тя ще е „ универсална “. Половинката на актрисата Кристен Стюърт стопира дъха с впити рокли и излъчва съблазън даже в момчешки облекла. Личният й жанр обаче безапелационно влиза в категорията на така наречен old school (б. а. - остарялата школа). 27-годишната хубавица залага на карирани поли, ризки, старинни якета и кецове в всекидневието си.
Източник: klassa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР